"Some people feel the rain . Others just get wet." - Bob Marley

vineri, 4 ianuarie 2013

Dar din dar se face Rai

        Campania umanitara "Dar din dar se face Rai" isi propune sa stranga donatii : carti, jucarii si hainute pentru copiii din centrul de plasament Antonio , aflat in zona Medeea.
         Organizatoarele campaniei : Dobre Madalina, Tiparu Roxana si Caplan Nicoleta va asteapta pe pagina de Facebook "Dar din dar se face Rai" cu intrebari , opinii, donatii si nelamuriri in legatura cu aceasta campanie.
          Prima vizita la centrul de plasament Antonio se face in data de 8 ianuarie alaturi de organizatoarele campaniei. In aceasta zi petrecem cateva ore alaturi de copii gazduiti in acest centru , vom organiza jocuri , vom canta si spune poezi. Copii primesc donatiile stranse in cadrul campaniei .
          Centrul Antonio gazduieste aproximativ 70 de copii cu varste cuprinse intre 2 şi 19 ani. Prin aceasta campanie putem fi alaturi de ei si le putem aduce zambetul pe buze. Este important sa ii sustinem atat moral cat si financiar deoarece din putinul nostru putem oferi si celor mai putini norocosi. Pagina de Facebook a campaniei va asteapta cu donatii si intrebari.
         Organizatoarele campaniei va invita cu drag la centrul Antonio pentru a putea fi alaturi de ele in acesta misiune. Impreuna putem schimba ceva.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu