"Some people feel the rain . Others just get wet." - Bob Marley

joi, 26 mai 2011

If they dont chase you when you walk away, keep walking.

Si cum sa nu poti iubii o fire indragostita de viata , plina de stropi de naivitate si in acelas timp cu accente rebele?
Cum sa nu te indragostesti de o fata plina de vise, inconjurata de flori de mai , cu gust dulce acrisor care iti aduce aminte de ciresile pe care le furai din gradina cand erai copil ?
Cum sa nu adori zambetul ei sincer si figura ei infuriata , cum sa nu te multumeasca grija pe care ti-o purta ?
Cum sa nu iti doresti sa-ti ingropi ziua in parul ei si la apus sa te tina strans in brate si sa ciocniti doua pahare de vin rosu ?
Era putin salbatica si copilaroasa dar ochii ei de culoarea laptelui cu ciocolata te iubeau, iubea contrastele la fel de mult cum iubeste stelele.
Nu era o carte deschisa cum parea, era doar prefata cartii , dar tu ai crezut ca deja citisei tot, pentru ca rabdarea ta se pierduse intre alte pagini.
Mirosul marii si gustul sarat al pielii iti vor amintii mereu de ea... ea, copil fugar al marii. Cand vantul bate iti sopteste in ureche , iti sopteste dorul de o cafea tare si de un sarut fugar.
Probabil intr-o intersectie de drumuri ai intalnit indiferenta si din greseala ai luat trenul uitarii dar ai nimerit in vagonul sarcasmului ?
Ii este dor zilele simple de vara, pierdute in gentuta rosie plina de amintiri , isi rescrie cantecul si canta cu un semiton mai sus in speranta ca va atinge cerul .

Cum sa nu o iubesti?

Un comentariu: